Hemligt bröllop och planerat dop.

För några veckor sedan var Oh Yes I Do och fotograferade ett bröllop. Gästerna var dock inbjudna till dop och visste inget om att en vigsel skulle äga rum. Denna dag bestod av snö, sol, överraskningar, känslostormar, vackert bröllop och dop… och två extra viktiga gäster som kallas för mormor och morfar. Här kommer nu några bilder från denna fantastiska dag!

_1_Vinterbröllop_3_First_look_Fotograf_4_Bröllop_Fotograf_6_Kyss_Bröllop_Fotograf_7_Bröllopsfotograf_8_Brudpar_Fotograf_10_Bröllopsfotograf_Stockholm_11_Kyrka_Bröllop_12_Kyrkbröllop_13_Kyrka_Bröllop_Fotograf_14_Kyrkbröllop_15_Känslor_Bröllopsfotogra_16_Dop_Fotograf_17_Dop_Fotograf_Stockholm_18_Glädje_Fotograf_19_Riskastning_Rosor_Fotograf_20_Rosor_Skor_Fotograf_21_bröllopsfotograf_Stockholm_22_Bröllopsfotograf_Stockholm_OhYesIDo_23_Bröllopsfotograf_Stockholm_OhYesIDo_23_Retro_Bil_Bröllopsfotograf_24_Bröllopsfotograf_Stockholm_OhYesIDo_25_Bröllopsfotograf_Stockholm_OhYesIDo_27_Bröllopsfotograf_Stockholm_OhYesIDo_28_Bröllopsfotograf_Stockholm_OhYesIDo_29_Bröllopsfotograf_Stockholm_OhYesIDo_30_Bröllopsfotograf_Stockholm_OhYesIDo_31_Bröllopsfotograf_Stockholm_OhYesIDo_32_Bröllopsfotograf_Stockholm_OhYesIDo_33_Bröllopsfotograf_Stockholm_OhYesIDo

Följ och gilla oss: