Bröllops-porträtt i tidig vår

Hej.

För några veckor sedan var Oh Yes I Do! ute för att fotografera Thomas och hans vackra blivande fru Ida. Det var en mycket kall och blåsig vårdag trots att solen lyste starkt. Här kommer nu några av bilderna från denna ljuvliga porträttsession.

1_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm3_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm4_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm5_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm7_1_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm7_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm8_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm9_1_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm9_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm10_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm11_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm12_1_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm12_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm14_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm15_0_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm15_1_1OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm15_1_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm15_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm16_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm17_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm20_OhYesIDo_Bröllopsfotograf_Stockholm

Följ och gilla oss: